Når du bruger en level sensor skal du aktivere denne i din start-gcode.

Det kan gøres på mange måder og nedenstående er mulige løsninger.

G28

G29

M420 S1

Når du laver en Level Bed funktion i din 3d printer vil maskinen udmåle værdier med level sensor. Dette afsluttes med en kommando M500, der gemmer data til senere brug.

M420 S1 anvender forgående mesh data og man kan derfor vælge at undlade G29 for at slippe for en udmåling før start af hvert print.

Skifter man overflade eller lignende skal man lave en ny Level Bed action for at få nye værdier ind, som M420 kommandoen kan bruge.

Alternativt til;

G28

G29

M420 S1

Kan se sådan ud:

G28

M420 S1

-----

I Cura vil dette findes i din Start Gcode.

Dette ligger under Machine settings og vil se ca. sådan ud:

Manage printers ----> Machine settings -----> Firkantet boks med Start Gcode