Nogle kunder oplever udfordringer med at få et perfekt first layer på deres Ender3 S1 serie maskine.

Vi har efterhånden fået gode resultater ved at man i stedet for Creality Slicer / Cura anvender PrusaSlicer.

1) Download prusa slicer her https://www.prusa3d.com/page/prusaslicer_424/

- man kan med fordel hente nyeste version.

2) Vælg 3d printer model:

Vælg printer - dyse og tryk FINISH.

Vælg din 3d printer i listen.

Vi ændre ikke en helt masse i forhold til print settings med Ender S1 serien - man kan med fordel kontrollere at Filament settings står korrekt i forhold til det plast man printer med - men foruden det oplever vi en bedre first layer bonding og generelt højere print speed.